Kotlovi na čvrsto Bosch 45 kW

164.640 RSD

Kotlovi na čvrsto gorivo Bosch sa visokim stepenom iskorišćenja.

Opis

Kotlovi na čvrsto Bosch 45 kW su tropromajni čelični kotlovi sa visokim stepenom iskorišćenja. Set ćete odabrati na bazi dva podatka: raspoložiove visine dimnjaka i potrebne snage za grejanje.

Veoma je bitno da se koristi kvalitetan pelet, izrađen od drveta, koji garantuje ravnomeran i stabilan rad, i najmanju potrošnju u kilogramima. Kotlovi na čvrsto Bosch 45 kW Solid 2000 B se u zavisnosti od stepena efikasnosti može ložiti na ugalj ili drva. Kompaktna serija kotlova jednostavno se instalira i ima dug vek trajanja.

Prednosti ukratko

Zahvaljujući trajnožarećem sagorevanju na kosoj rešetki i razmeni toplote kroz tri promaje, ovaj čelični kotao ima izuzetno visok stepen korisnosti. Zahvaljujući ovoj činjenici, krajnji korisnik pored visokog komfora u objektu koji se greje dobija i izuzetno nisku potrošnju goriva.

Primena

Zahvaljujući širokoj paleti modela i kapaciteta ovaj čelični kotao je moguće koristiti u objektima svih energetskih zahteva i namena.

Održavanje

Uz periodično čišćenje ovaj uređaj će vas služiti dugi niz godina.

Upotreba

Jednostavna potpala i loženje, uz komfornu regulaciju preko četvorokrakog mešnog ventila kako u dnevnom tako i u noćnom režimu rada.

Snage

  • 20 kW
  • 27 kW
  • 32 kW
  • 45 kW

 

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na čvrsto.

Dodatne informacije

Težina 310 kg
Dimenzije 750 × 950 × 1360 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na čvrsto Bosch 45 kW“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart