Kotlovi na čvrsto Solid Therm 36-42 KW

206.492 RSD

Kotlovi na čvrsto Solid Therm

Opis

Kotlovi na čvrsto Solid Therm 36-42  je člankasti kotao za sagorevanje čvrstog goriva koji sadrži tri horizontalne promaje dimnih gasova. Dizajniran je za toplovodne sisteme grejanja i ne može da se koristi u svrhu sanitarnog snabdevanja vodom.

Zahvaljujući konstrukciji od livenog gvožđa i fleksibilnoj tehnologiji livenja, kotlovi na čvrsto Solid Therm 36-42 su izuzetno otporni na koroziju koja može nastati prvenstveno zbog niskih temperatura povratne vode, dimnog gasa ali i zbog opterećenja visokim sadržajem vode.

Svojom jedinstvenom tropromajnom konstrukcijom, Solid Therm kotao će obezbediti veću efikasnost od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Koristi različite vrste čvrstog goriva, pa učinak kotla varira između navedenog maksimuma i minimuma.

Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom, paket sa priborom koji sadrži limenu oplatu, izolaciju, termostatski regulator, amortizer primarnog vazduha, četku za čišćenje, strugač pepela i žarač za gorivo.

Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 3 do 8, toplotnog učinka od 17 do 48 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na čvrsto.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na čvrsto Solid Therm 36-42 KW“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.