Kotlovi na čvrsto TKK 50 kW Termomont

189.740 RSD

Kotlovi na čvrsto gorivo Termomont

Opis

Kotlovi na čvrsto TKK 50 kW Termomont igraju ključnu ulogu u sistemima grejanja, a TKK Serija od TERMOMONT-a se izdvaja svojom sofisticiranom tehnologijom i srednjim performansama. Kada je reč o drvu, ovi kotlovi omogućavaju efikasno sagorevanje, pružajući dugotrajan i ujednačen izvor toplote širom doma. Dvopromajni sistem pomaže u optimalnom iskorišćavanju energije iz goriva, postižući visoku energetsku efikasnost.

TERMOMONT, vodeći proizvođač grejnih sistema sa sedištem u Šimanovcima, s ponosom predstavlja svoju eminentnu seriju dvopromajnih kotlova na čvrsto gorivo – TKK Seriju. Ovi kotlovi, namenjeni efikasnom korišćenju drva i ugalja, predstavljaju sinonim za vrhunski inženjering, postavljajući standarde u domenu kotlova na čvrsto gorivo.

Kada se koristi ugalj, TKK Serija kotlova pruža izuzetnu prilagodljivost i performanse. Sposobnost korišćenja različitih vrsta goriva čini ove kotlove fleksibilnim i prilagodljivim različitim potrebama korisnika. Dvopromajni sistem omogućava ravnomernu distribuciju toplote, obezbeđujući efikasno grejanje svakog dela doma.

TERMOMONT ne nudi samo kotlove već i opremu za grejanje koja dopunjuje funkcionalnost njihovih sistema. Sistemi za kontrolu temperature, dodatna oprema za održavanje i čišćenje, kao i napredni sistemi za kontrolu sagorevanja, čine TKK Seriju potpuno integrisanim rešenjem za grejanje doma.

TKK Serija kotlova nije samo visokofunkcionalna, već i estetski dojmljiva. TERMOMONT se ponosi pažljivim dizajnom i kvalitetnim materijalima, čineći ove kotlove ne samo izvorom toplote, već i doprinosom estetici prostora.

U zaključku, TERMOMONT TKK Serija predstavlja vrhunac tehnoloških inovacija i održivog grejanja u oblasti dvopromajnih kotlova na čvrsto gorivo. Bez obzira na izbor goriva, drva ili ugalja, ovi kotlovi pružaju srednju efikasnost, dugovečnost i sofisticiranost. Oprema za grejanje dodatno obogaćuje iskustvo, čineći TERMOMONT TKK Seriju kotlova pouzdanim izborom za one koji žele moderno, efikasno i estetski prijatno rešenje za grejanje svog doma. Kotlovi na čvrsto TKK 50 kW Termomont su dvopromajni kotlovi na drva i ugalj i  imaju sledeće karakteristike:

  • Kotlovi na čvrsto TKK namenjeni su sagorevanju mrkog uglja uz mogućnost korišćenja drva, briketa i biomase;
  • Ložište od čelika je dvopromajno sa rostom od vodohladjenih cevi;
  • Regulacija rada kotla pri korišćenju čvrstog goriva je preko regulatora promaje (nije sastavni deo kotla);
  • U kotao je ugradjeni češalj za pročešljavanje ložišta kao i pepeljara;
  • Gornja i donja vrata su čelična;
  • Mogućnost ugradnje gorionika na tečno ili gasovito gorivo na donjim vratima kotla;
  • Rad gorionika kontroliše se preko posebno poručene komande;
  • Ispitivanje kotla izvršeno je na pritisku od 6 bara;
  • Garancija kotla je 5 godina uz montažu prema priloženom uputstvu.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1080x740x1080mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Koso

Masa kotla

285kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

50kW

Grejna površina

250-330m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

75l

Prečnik dimovoda

Ø180

Visina sredine dimovoda

810mm

Priključak na vodu

6/4"

Stepen iskorišćenosti

>60%

Boja

Crvena