Etažni kotlovi na čvrsto TERM 27 Alfa Plam

134.467 RSD

Šporeti na čvrsto gorivo Alfa Plam

Opis

Etažni kotlovi na čvrsto TERM 27 Alfa Plam su najprodavaniji šporeti firme Alfa Plam. Osnovna delatnost  Alfa Plama je proizvodnja grejnih tela na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi „Alfa-Plam“-a, prevashodno su namenjeni domaćinstvima. Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, vodeći je proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, a svrstan je i u red 5 najvećih u Evropi.

Alfa Plam, sinonim vrhunskog grejanja, predstavlja svoj impresivan štednjak na čvrsto gorivo – model ALFA TERM 27. Ovaj sofisticirani šporet, prilagođen za grejanje na drva i ugalj, kombinuje visoku efikasnost sa elegantnim dizajnom, postavljajući nove standarde u domenu šporeta za centralno grejanje.

Šporeti na čvrsto gorivo nisu samo sredstvo pripreme hrane; postaju srce doma, pružajući ne samo ukusna jela već i toplinu i udobnost. ALFA TERM 27 nadmašuje očekivanja, posebno kada su u pitanju drva. Sa mogućnošću efikasnog sagorevanja, ovaj štednjak pruža toplotu koja stvara prijatnu atmosferu u svakom kutku doma. Osim toga, fleksibilnost korišćenja uglja dodatno proširuje opcije grejanja, čineći ALFA TERM 27 idealnim izborom za one koji traže dugotrajnu toplotu.

Šporeti za centralno grejanje su ključni elementi u održavanju ujednačene temperature u domu, a ALFA TERM 27 preuzima tu ulogu s vrhunskim performansama. Ovaj model ne samo da funkcioniše kao šporet već i kao efikasan izvor toplote za centralno grejanje, pružajući ravnomernu distribuciju toplote kroz prostor. Inovativan dizajn obezbeđuje efikasnost, čineći ga optimalnim rešenjem za sveobuhvatno grejanje doma.

Alfa Plam ne nudi samo štednjake već i kompletnu opremu za grejanje koja podržava optimalno funkcionisanje sistema. Sistematski pristup omogućava korisnicima da lako upravljaju svojim grejnim sistemom, uz dodatne opcije za održavanje i poboljšanje performansi.

ALFA TERM 27 nije samo izuzetno funkcionalan, već i estetski privlačan. Pažljivo izrađeni detalji i elegantan dizajn čine ovaj štednjak ne samo izvorom toplote već i estetskim doprinosom prostoru.

U zaključku, Alfa Plam model ALFA TERM 27 predstavlja vrhunac udobnosti, efikasnosti i stila u svetu štednjaka na čvrsto gorivo. Bez obzira da li preferirate drva ili ugalj, ovaj šporet pruža sve što vam je potrebno za topao, udoban i vizuelno privlačan dom. Oprema za grejanje dodatno obogaćuje iskustvo, čineći Alfa Plam pravim izborom za ljubitelje sofisticiranog grejanja.

Etažni kotlovi na čvrsto TERM 27 Alfa Plam su trajnožareći šporeti koji zadovoljavaju sve potrebe za kuvanjem, pečenjem ali i grejanjem prostora od 105-175 m2 zahvaljujući ugrađenom kotlu za etažno grejanje. Ukupna snaga peći je 27 KW od čega se 7 KW predaje zračenjem. Navedene snage su date za slučaj da se rešetka nalazi u donjem položaju i da se peć loži mrkim ugljem. Peć se može ložiti i cepanim drvima. Potrebno provetravanje dimnjaka je 20 Pa, a prečnik dimvodnog nastavka 150 mm. U zavisnosti od položaja dimovodnog priključka peć može biti izvedena kao leva i desna. Ima štelujuću rešetku ložista.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

600x900x850mm

Dimenzije rerne (DxŠxV)

440x330x260mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

219kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

27kW

Snaga u radijatorima

20kW

Snaga u zračenju

7kW

Grejna površina

105-175m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

25l

Prečnik dimovoda

Ø150

Visina sredine dimovoda

690mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

77%

Boja

Antracit, Bela, Braon, Crvena