Kotlovi na čvrsto COMFORT WOOD 20kW KEPO

121.000 RSD

Kotlovi na čvrsto gorivo Kepo

Opis

KEPO, ugledni proizvođač grejnih sistema sa sedištem u Kosjeriću, s ponosom predstavlja svoj vrhunski model kotla na čvrsto gorivo – WOOD K. Kotlovi na čvrsto COMFORT WOOD 20kW KEPO namenjeni su za grejanje na drva i ugalj, ističu se po visokoj efikasnosti, dugotrajnosti i inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u domenu kotlova na čvrsto gorivo.

Kotlovi na čvrsto gorivo predstavljaju ključni deo modernih sistema grejanja, a KEPO se ističe svojim posvećenjem pružanju visokokvalitetnih rešenja. WOOD K, prilagođen za korišćenje drva i ugalja, omogućava korisnicima da uživaju u dugotrajnoj, efikasnoj toploti. Ovaj kotao na drva dizajniran je kako bi obezbedio optimalno sagorevanje i ravnomerno distribuirao toplotu u prostoru, čineći dom prijatnim i udobnim mestom za boravak.

Kotlovi na čvrsto COMFORT WOOD 20kW KEPO model nude visok stepen efikasnosti i performansi. Sposobnost prilagođavanja različitim vrstama goriva čini ovaj kotao prilagodljivim i pogodnim za različite uslove grejanja. Osim toga, inovativni sistem za kontrolu sagorevanja doprinosi povećanoj energetskoj efikasnosti, čime se smanjuju troškovi grejanja.

KEPO ne nudi samo kotlove već i širok asortiman opreme za grejanje koja nadmašuje očekivanja korisnika. Ova oprema, uključujući sisteme za regulaciju temperature i dodatnu opremu za održavanje, pruža potpunu kontrolu i održivost grejnog sistema.

WOOD K model ne čini samo funkcionalan kotao, već i estetski dojmljiv deo doma. KEPO se ponosi pažljivo osmišljenim dizajnom i kvalitetnim materijalima, čineći ovaj kotao ne samo izvorom toplote već i doprinosom estetici prostora.

KEPO model WOOD K predstavlja vrhunac inovacija u oblasti kotlovi na čvrsto gorivo. Bez obzira da li se koristi drvo ili ugalj, ovaj kotao pruža efikasnost, dugotrajnost i sofisticiranost. Oprema za grejanje dopunjuje iskustvo, čineći KEPO pouzdanim izborom za one koji žele moderno, efikasno i estetski prijatno rešenje za grejanje svog doma.

 • Model se proizvodi u dve snage: 20 kW, 25 kW
 • Savremen i prepoznatljiv dizajn
 • Izrada od čeličnog lima debljine 5 mm
 • Efikasan prenos energije zahvaljujući vertikalnim cevnim izmenjivačima toplote
 • Konstrukcija kotla korisniku omogućava jednostavno čišćenje i loženje
 • Mogućnost ugradnje gorionika na pelet

Pribor koji se dobija uz kotao:

 • Montažno-demontažno postolje (visina 200 mm)
 • Džarač
 • Lopatica za izbacivanje pepela
 • Posuda u koju se izbacuje pepeo
 • Čistač izmenjivača toplote

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1090x800x1300mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Koso

Masa kotla

310kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

20kW

Grejna površina

75-130m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

90l

Prečnik dimovoda

Ø160

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

>80%

Boja

Braon, Krem