Kotlovi na čvrsto ECO-KE 30 kW Enrad

121.247 RSD

Kotlovi na čvrsto gorivo Enrad

Opis

Kada je reč o kotlovima na drva, kotlovi na čvrsto ECO-KE 30 kW Enrad predstavljaju vrhunac inovacija. Ovaj kotao ne samo da obezbeđuje efikasnost sagorevanja, već i optimalno iskorišćenje energije iz drva, čime se postiže maksimalna toplotna efikasnost. Takođe, mogućnost korisćenja ugalja omogućava prilagodljivost prema individualnim potrebama i preferencama korisnika.

Enrad, sinonim za vrhunski inženjering u oblasti grejanja, predstavlja svoj istaknuti model kotla na čvrsto gorivo – ECO-KE. Ovaj kotao, prilagođen za grejanje na drva i ugalj, predstavlja spoj visoke efikasnosti i održivosti, postavljajući standarde kvaliteta u domenu kotlova na čvrsto gorivo .

Kotlovi na čvrsto gorivo često igraju ključnu ulogu u obezbeđivanju toplote u domovima širom sveta, a Enrad ECO-KE izdvaja se kao pouzdano rešenje. Kada su u pitanju drva, ovaj kotao postiže visok stepen iskorišćenja goriva, pružajući dugotrajnu i ujednačenu toplotu u prostoru. Svestranost korišćenja uglja dodatno proširuje mogućnosti grejanja, čineći ECO-KE idealnim izborom za one koji traže pouzdano rešenje za dugotrajno održavanje temperature.

Enrad ne nudi samo kotlove već i kompletnu opremu za grejanje koja doprinosi optimalnom funkcionisanju sistema. Sistematski pristup omogućava korisnicima lako upravljanje svojim grejnim sistemom, uz dodatne opcije za održavanje i optimizaciju performansi.

Kotlovi na čvrsto ECO-KE 30 kW Enrad nije samo visokoefikasan, već i estetski dizajniran kotao. Pažljivo osmišljeni detalji i moderna estetika čine ovaj kotao ne samo izvorom toplote već i vizuelnim doprinosom prostoru.

Enrad model ECO-KE predstavlja vrhunac performansi, održivosti i stila u svetu kotlova na čvrsto gorivo. Bez obzira da li koristite drva ili ugalj, ovaj kotao pruža sve što vam je potrebno za dugotrajno i efikasno grejanje. Oprema za grejanje dodatno obogaćuje iskustvo, čineći Enrad pravim izborom za one koji teže modernom i održivom grejanju.

  • Tropromajni kotlovi na čvrsto gorivo, izrađen od kotlovskog lima debljine 5mm.
  • Ugrađen termostat pumpe, termometar i sigurnosni izmenjivač.
  • Pepeljara za čišćenje. Laka montaža pelet gorionika. Testiran radni pritisak: 5 bar-a.
  • Garancija: 5 godina.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

960x510x1200mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

265kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

30kW

Grejna površina

150-180m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

73l

Prečnik dimovoda

Ø160

Visina sredine dimovoda

910mm

Priključak na vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

>65%

Boja

Crvena