Etažni kamini na drva Rustikal 14 kW Alfa Plam

92.640 RSD

Kamini na čvrsto gorivo Alfa Plam

Opis

Etažni kamini na drva Rustikal 14 kW Alfa Plam su liveni kamini koji mogu da zagreju prostor do 90 m2. Snaga kamina 12,5 KW ukoliko se loži mrkim ugljem, odnosno 14 KW ukoliko se loži drvima. Raspoloživa energija za grejenje vode u oba slučaja je 7 KW. Potrebna promaja dimnjaka je 15 Pa. Izrađuju se standardno sa zadnjim dimovodnim priključkom čiji je prečnik 120 mm.

Alfa Plam, sinonim za vrhunski kvalitet i inovacije u domenu grejanja, ponosno predstavlja svoju impresivnu liniju peći i kamina na čvrsto gorivo pod prepoznatljivim modelom RUSTIKAL. Ovi elegantni i funkcionalni uređaji pružaju izuzetnu efikasnost i udobnost, istovremeno donoseći toplinu i šarm u svaki dom.

Kada je reč o pećima i kaminima na čvrsto gorivo, Alfa Plam se ističe kao lider u industriji, postavljajući standarde visoke performanse i estetike. Modeli RUSTIKAL su posebno dizajnirani da zadovolje potrebe ljubitelja tradicionalnog grejanja, pružajući im ne samo efikasnost, već i neodoljiv vizuelni dojam.

Peći i kamini na drva, ključni segment Alfa Plam asortimana, osmišljeni su sa pažnjom prema ekologiji i energetskoj efikasnosti. RUSTIKAL serija donosi spoj modernog inženjeringa i tradicionalnog dizajna, pružajući korisnicima jedinstveno iskustvo uživanja u toploti prirodne vatre. Ovi uređaji nisu samo izvor grejanja, već i deo enterijera koji doprinosi toplini i lepoti prostora.

Ugalj, kao alternativa drvetu, takođe dobija svoje mesto u Alfa Plam ponudi. Peći i kamini na ugalj iz RUSTIKAL linije predstavljaju savršen spoj snage i efikasnosti. Kombinujući visok stepen iskorišćenja goriva sa sofisticiranim dizajnom, ovi uređaji obezbeđuju dugotrajnu toplotu uz minimalne emisije.

Alfa Plam ne samo da pruža vrhunske peći i kamina, već i kompletnu opremu za grejanje koja podržava ove uređaje. Sistematski pristup obezbeđuje da korisnici imaju sve što im je potrebno za optimalno funkcionisanje svojih sistema grejanja.

Etažni kamini na drva Rustikal 14 kW Alfa Plam predstavljaju vrhunac inovacija u oblasti grejanja. Bez obzira da li preferirate drvo ili ugalj, ovi uređaji garantuju ne samo efikasnost već i estetski doživljaj koji će unaprediti svaki dom. Oprema za grejanje doprinosi potpunoj funkcionalnosti sistema, čineći Alfa Plam pravim izborom za sve ljubitelje tople, udobne atmosfere u svojim domovima.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

440x720x820mm

Tip kotla

Liveni

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

150kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

14kW

Snaga u radijatorima

7kW

Snaga u zračenju

7kW

Grejna površina

55-90m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

11l

Prečnik dimovoda

Ø120

Visina sredine dimovoda

652mm

Priključak na vodu

6/4"

Stepen iskorišćenosti

74%

Boja

Crna