Etažni kotlovi na čvrsto Central 23 Alfa Plam

85.339 RSD

Peći na čvrsto gorivo Alfa Plam

Opis

Etažni kotlovi na čvrsto Central 23 Alfa Plam su šporeti koji zadovoljavaju sve potrebe za spremanje hrane na kompaknoj plotni ali i grejanjem prostora do 130 m2 zahvaljujući ugrađenom kotlu za etažno grejanje. Ukupna snaga peći je 20 KW od čega se 6 KW predaje zračenjem. Navedene snage su date za slučaj da se peć loži mrkim ugljem. Alfa Plam se mogu ložiti i cepanim drvima i tada je ukupna snaga peći 18,4 KW od kojih je za grejanje raspoloživo 14 KW. Potrebno provetravanje dimnjaka je 20 Pa, a prečnik dmvodnog nastavka 150 mm.

Alfa Plam, renomirani proizvođač grejnih sistema, predstavlja svoju vrhunsku seriju peći na čvrsto gorivo , a jedan od istaknutih modela u ovoj ponudi je CENTRAL 23. Ova peć pruža izuzetnu efikasnost i dugotrajnu toplotu, postavljajući standarde kvaliteta i performansi u domenu grejanja na drva i ugalj.

Peći na čvrsto gorivo su srce mnogih domova, a Alfa Plam CENTRAL 23 donosi kombinaciju inovativnog inženjeringa i elegantnog dizajna. Kada je reč o grejanju na drva, ova peć predstavlja savršen izbor. Visok stepen iskorišćenja goriva omogućava efikasno sagorevanje, čime se postiže optimalna temperatura u prostoru, dok istovremeno doprinosi očuvanju životne sredine.

Kada je potrebna svestranost, peći na ugalj iz serije CENTRAL 23 su prilagođene zadovoljenju različitih potreba korisnika. Ovi uređaji omogućavaju dugotrajno zadržavanje toplote, pružajući stabilnu i konstantnu temperaturu tokom dužeg perioda. Alfa Plam se ponosi time što njegovi proizvodi zadovoljavaju visoke standarde energetske efikasnosti, čime korisnicima omogućava smanjenje troškova grejanja.

Oprema za grejanje koju nudi Alfa Plam, uz model CENTRAL 23, dodatno poboljšava funkcionalnost grejnog sistema. Sistemski pristup uključuje sve što je potrebno za optimalno funkcionisanje, obezbeđujući korisnicima potpunu kontrolu nad svojim grejnim sistemom. Uz CENTRAL 23, Alfa Plam stvara ne samo uređaj za grejanje već i estetski doprinos enterijeru. Elegantne linije i pažljivo osmišljeni detalji čine ovu peć ne samo izvorom toplote već i ukrasom prostora.

Etažni kotlovi na čvrsto Central 23 Alfa Plam je sinonim za efikasnost, pouzdanost i stil kada je reč o pećima na čvrsto gorivo. Bez obzira da li se opredeljujete za drva ili ugalj, ova peć pruža savršeno rešenje za vaše potrebe grejanja. Oprema za grejanje upotpunjuje iskustvo, čineći Alfa Plam prvim izborom za one koji žele topao, udoban dom.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

610x360x850mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

153kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

20kW

Snaga u radijatorima

14kW

Snaga u zračenju

6kW

Grejna površina

75-130m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

16l

Prečnik dimovoda

Ø150

Visina sredine dimovoda

635mm

Priključak na vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

72%

Boja

Antracit, Bela