Kotlovi na čvrsto etažni ET 70 Alfa Plam

82.469 RSD

Šporeti na čvrsto gorivo Alfa Plam

Opis

Kotlovi na čvrsto etažni ET 70 Alfa Plam su najprodavaniji šporeti firme Alfa Plam. Osnovna delatnost Alfa Plama je proizvodnja grejnih tela na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi „Alfa-Plam“-a, prevashodno su namenjeni domaćinstvima. Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, vodeći je proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, a svrstan je i u red 5 najvećih u Evropi.

Alfa Plam, prepoznatljiv po vrhunskim rešenjima u oblasti grejanja, predstavlja izvanredan model štednjaka na čvrsto gorivo – ET 70. Ovaj šporet, kada je reč o grejanju na drva i ugalj, ističe se svojom svestranošću i visokom efikasnošću, postavljajući standarde kvaliteta u domenu štednjaka za centralno grejanje.

Štednjaci na čvrsto gorivo su pravo blago za one koji cene toplinu i funkcionalnost u svojim domovima, a model ET 70 od Alfa Plama donosi upravo to. Kada su drva u pitanju, ovaj šporet pruža optimalno iskorišćenje goriva, obezbeđujući dugotrajnu i ujednačenu toplotu. Sa mogućnošću korišćenja i uglja, korisnici mogu uživati u fleksibilnosti i dugotrajnom održavanju željene temperature.

Šporeti na drva često predstavljaju srce doma, a model ET 70 dodatno obogaćuje tu ulogu. Njegova sposobnost da istovremeno služi kao šporet i izvor toplote za centralno grejanje čini ga idealnim rešenjem za one koji traže multifunkcionalnost i efikasnost. Ugrađeni sistem za distribuciju toplote omogućava ravnomerno zagrevanje prostora, čineći ET 70 ne samo praktičnim već i energetski efikasnim.

Alfa Plam se ne zaustavlja samo na štednjacima, već pruža i široku paletu opreme za grejanje koja podržava funkcionalnost ovih sistema. Sistematski pristup obezbeđuje da korisnici imaju sve potrebno za optimalno korišćenje štednjaka, uključujući i dodatnu opremu koja olakšava održavanje i upravljanje sistemom.

Uz ET 70, Alfa Plam stvara ne samo izuzetan šporet već i estetski doprinos prostoru. Elegantan dizajn ovog modela čini ga ne samo efikasnim rešenjem za grejanje već i atraktivnim elementom u svakom domu.

Alfa Plam model ET 70 je savršen spoj stila, efikasnosti i funkcionalnosti u svetu štednjaka na čvrsto gorivo. Bez obzira da li koristite drva ili ugalj, ovaj šporet pruža optimalno rešenje za sve vaše potrebe grejanja. Oprema za grejanje dopunjuje iskustvo, čineći Alfa Plam pravim izborom za one koji žele topao, udoban dom.

Kotlovi na čvrsto etažni ET 70 Alfa Plam su trajnožareći šporeti koji zadovoljavaju sve potrebe za kuvanjem, pečenjem ali i grejanjem prostora do 60 m2 zahvaljujući ugrađenom kotlu za etažno grejanje snage 8 KW. Ukupna snaga peći je 12 KW od čega se 4 KW predaje zračenjem. Peć se može ložiti cepanim drvima i mrkim ugljem. Potrebno provetravanje dimnjaka je 10 Pa, a prečnik dmvodnog nastavka 120 mm. U zavisnosti od položaja dimovodnog priključka peć može biti izvedena kao leva i desna. Ima štelujuću rešetku ložista.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

600x700x850mm

Dimenzije rerne (DxŠxV)

440x330x260mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

152kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

12kW

Snaga u radijatorima

8kW

Snaga u zračenju

4kW

Grejna površina

45-75m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

5,5l

Prečnik dimovoda

Ø120

Visina sredine dimovoda

690mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

69%

Boja

Bela, Braon