Kotlovi na čvrsto etažni HET 90 Alfa Plam

91.411 RSD

Šporeti na čvrsto gorivo Alfa Plam

Opis

Kotlovi na čvrsto etažni HET 90 Alfa Plam su najprodavaniji šporeti firme Alfa Plam. Osnovna delatnost Alfa Plama je proizvodnja grejnih tela na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi „Alfa-Plam“-a, prevashodno su namenjeni domaćinstvima. Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, vodeći je proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, a svrstan je i u red 5 najvećih u Evropi.

Alfa Plam, sinonim za vrhunski kvalitet u oblasti grejanja, predstavlja svoj vrhunski šporet na čvrsto gorivo – model HET 90. Ovaj štednjak, prilagođen grejanju na drva i ugalj, predstavlja spoj elegancije i funkcionalnosti, postavljajući standarde efikasnog centralnog grejanja.

Štednjaci na čvrsto gorivo su više od običnih uređaja za pripremu hrane – oni su srcem doma, pružajući toplotu i udobnost. Model HET 90 donosi sofisticiranost u ovu tradicionalnu ulogu. Kada su u pitanju drva, ovaj šporet osigurava efikasno sagorevanje, pružajući toplinu i atmosferu koja se pamti. Fleksibilnost korišćenja uglja dodatno povećava svestranost, čineći ga idealnim rešenjem za one koji traže dugotrajnu toplotu.

Šporeti za centralno grejanje često su ključni elementi sistema za održavanje ujednačene temperature u domu, a HET 90 ispunjava očekivanja na najvišem nivou. Ovaj model istovremeno služi kao šporet i izvor toplote za centralno grejanje, distribuirajući toplotu ravnomerno kroz prostor. Njegov inovativni dizajn obezbeđuje efikasnost i dugotrajnu toplotu, čineći ga optimalnim rešenjem za sveobuhvatno grejanje doma.

Alfa Plam ne nudi samo štednjake, već i kompletnu opremu za grejanje koja doprinosi optimalnom funkcionisanju sistema. Sistematski pristup omogućava korisnicima da efikasno upravljaju svojim grejnim sistemom, uz dodatne opcije za održavanje i optimizaciju performansi. Model HET 90 nije samo efikasan, već i estetski privlačan. Sa pažljivo osmišljenim detaljima i elegantnim linijama, ovaj štednjak postaje ne samo izvor toplote već i ukras svakog prostora.

Alfa Plam model HET 90 predstavlja vrhunac udobnosti, efikasnosti i stila u svetu štednjaka na čvrsto gorivo. Bez obzira da li preferirate drva ili ugalj, ovaj šporet pruža sve što vam je potrebno za topao i ugodan dom. Oprema za grejanje dodatno obogaćuje iskustvo, čineći Alfa Plam pravim izborom za ljubitelje sofisticiranog grejanja.

Kotlovi na čvrsto etažni HET 90 Alfa Plam su trajnožareći šporeti koji zadovoljavaju sve potrebe za kuvanjem, pečenjem ali i grejanjem prostora do 90 m2 zahvaljujući ugrađenom kotlu za etažno grejanje snage 8 KW. Ukupna snaga peći je 14 KW od čega se 6 KW predaje zračenjem. Peć se može ložiti cepanim drvima i mrkim ugljem. Potrebno provetravanje dimnjaka je 10 Pa, a prečnik dmvodnog nastavka 120 mm. U zavisnosti od položaja dimovodnog priključka peć može biti izvedena kao leva i desna. Ima štelujuću rešetku ložista.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

600x900x850mm

Dimenzije rerne (DxŠxV)

440x460x260mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

175kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

14kW

Snaga u radijatorima

8kW

Snaga u zračenju

6kW

Grejna površina

55-90m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

5,5l

Prečnik dimovoda

Ø120

Visina sredine dimovoda

690mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

78%

Boja

Bela, Braon