Kotlovi na čvrsto Gas Inženjering 75-79 kW

277.748 RSD

Kotlovi na čvrsto gorivo Gas Inženjering

Opis

Kotlovi na čvrsto Gas Inženjering 75-79 kW su izrađeni od kvalitetnog atestiranog kotlovskog lima i zavaren je savremenim postupcima. Dobro je izolovan mineralnom vunom, zbog čega ima male energetske gubitke. Odlikuje se visokim stepenom iskorišćenja i malom emisijom štetnih gasova.

Gas Inženjering renomirani proizvođač grejnih sistema sa sedištem u Mladenovcu, ponosno predstavlja svoju vrhunsku liniju kotlova na čvrsto gorivo, sa posebnim naglaskom na modelima prilagođenim za korišćenje drva i ugalja. Ova kompanija postavlja standarde u domenu grejanja, pružajući efikasne i pouzdane uređaje koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika.

Kotlovi na čvrsto gorivo su ključni deo sistema grejanja, a Gas Inženjering se ističe svojom predanošću pružanju visokokvalitetnih rešenja. Kada su u pitanju kotlovi na drva, Gas Inženjering donosi inovacije koje omogućavaju efikasno iskorišćenje energije iz drva, pružajući dugotrajnu i ravnomernu toplotu u domu. Ovi kotlovi su dizajnirani uzimajući u obzir ne samo funkcionalnost već i očuvanje okoline, čineći ih ekološki odgovornim izborom.

Kada je reč o uglju, Gas Inženjering nudi kotlove visokih performansi koji omogućavaju korisnicima da maksimalno iskoriste energiju iz ovog čvrstog goriva. Ova svestranost u korišćenju različitih goriva čini Gas Inženjering kotlove prilagodljivim i pogodnim za različite uslove i potrebe korisnika. Gas Inženjering, osim što obezbeđuje visokokvalitetne proizvode, takođe se ističe pažljivim dizajnom i estetikom svojih kotlova. Ovi uređaji nisu samo izvor toplote, već i estetski doprinos prostoru, čineći dom još ugodnijim i privlačnijim.

Kotlovi na čvrsto Gas Inženjering 75-79 kW ima koso ložište, velika i pristupačna gornja i donja vrata od sivog lima i jednostavan je za čišćenje i upotrebu. Ima ugrađen termometar za kontrolu temperature vode i mogućnost ugradnje regulatora promaje.

U zaključku, Gas Inženjering predstavlja pouzdanog partnera za sve one koji traže efikasna, održiva i estetski privlačna rešenja u oblasti kotlova na čvrsto gorivo. Bez obzira da li se opredeljujete za drva ili ugalj, Gas Inženjering vam pruža sve što je potrebno za topao i udoban dom, uz dodatnu opremu za grejanje koja olakšava održavanje i upravljanje grejnim sistemom.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1145x815x1050mm

Tip kotla

Čelični

Tip ložišta

Koso

Masa kotla

492kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

79kW

Grejna površina

410-490m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

148l

Prečnik dimovoda

Ø250

Stepen iskorišćenosti

>80%

Boja

Crvena