Kotlovi na čvrsto MVS 25 kW Megal

85.000 RSD

Kotlovi na čvrsto Megal

Opis

Kotlovi na čvrsto MVS 25 Megal su univerzalni standardni kotlovi namenjeni za loženje srednje kaloričnim ugljem granulacije veće od 30mm i drugim čvrstim gorivima,peletom, kao i sa tečnim i gasovitim gorivom.

Napomene:

– Za nesmetan rad kotla merodavna je vučna sila dimnjaka koju dimnjak treba da obezbedi.
– Podaci za visinu dimnjaka su prosečni i zavise od više faktora: nadmorske visine,ruže vetrova,visine u odnosu na sleme krova,ugla nagiba krova itd.
– Poželjno je obezbediti direktan priključak dimne cevi kotla na dimnjak bez krivina i kolena i bez kape na vrhu dimnjaka .
– Vrednosti za površinu grejnog stana su prosečne i zavise od visine prostorija,izolacije zgrade,staklenih površina, orjentacije zgrade itd.
Termički proračun objekta,dimenzionisanje grejnih tela,mreže i kotla potrebno je da uradi stručno lice. Temperaturni režim rada kotla je 90/70o ili 80/60o
Maksimalni radni pritisak kotla je 2.5 bara

Prednosti univerzalnog standardnog kotla:

Čvrsto gorivo počinje sagorevanje na širokoj rešetki, sagoreva odozdo naviše a nesagoreli gasovi se upale sa sekundarnim vazduhom sto ga čini pogodnim za sagorevanje i goriva sa dugim plamenom.

Sa oblikom ložista pogodnim i za sagorevanje tečnih i gasovitih goriva ovi Kotlovi na čvrsto MVS 25 Megal dobijaju univerzalnost u eksploataciji kao svoju osnovnu osobinu. Odmeravanje malih gabarita pri velikoj snazi ,brzo temperaturno reagovanje kotla,izrada od najkvalitetnijih kotlovskih limova i dobra toplotna izolacija su još jedan razlog više za upotrebu ovog kotla.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na čvrsto.

Dodatne informacije

Težina 210 kg
Dimenzije 550 × 500 × 1150 cm
Color

Crveni

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na čvrsto MVS 25 kW Megal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart